About Bruno Couwenberg

Overtuigende studiofotografie met een plus

Samen streven naar het sprekende beeld dat jouw doelpubliek overtuigt. Dat is voor mij als fotograaf de absolute prioriteit.

Achter de authentieke gevel van de gerenoveerde Brouwerij Sint-Antonius in Ruddervoorde bevindt zich een ruime fotostudio waar we samen aan de slag kunnen. Deze fotostudio is bovendien fully equiped met een compleet uitgeruste keuken, ideaal voor mijn core business, food photography. Meer en meer maak ik ook foto’s om die te monteren tot een stop motion film en focust mijn lens zich ook op non-food objecten en personen.

Naast studiofotografie, werk ik waar mogelijk graag met natuurlijk daglicht. Indien je dat wenst, behoort een fotoreportage op verplaatsing dus ook tot de mogelijkheden.

Spelen met licht sinds 1987

Na mijn opleiding fotografie aan de Luca School of Arts (Narafi) in Brussel kreeg ik de kans ervaring op te doen bij fotografen en fotostudio’s in Parijs, Londen, Antwerpen, Brussel … In 1987 richtte ik mijn eigen fotostudio op, oorspronkelijk in het centrum van Brugge en momenteel in Ruddervoorde, gemakkelijk bereikbaar via de afritten Ruddervoorde (vanuit regio Kortrijk) of Oostkamp (vanuit Gent, Antwerpen, Brussel).

Contacteer mij voor een bezoek aan de fotostudio en een leuke babbel over jouw project.